دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

رییس هیئت امنای حوزه علمیه نور‌الزهرا‌(س) گفت: شهید تهرانی مقدم با تمام وجود از حوزه‌های علمیه حمایت مالی و معنوی می‌کرد.

 حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سید رضا فقیهی، موسس و رییس هیئت امنای حوزه علمیه خواهران نورالزهرا‌(س) تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه با اشاره به حمایت‌های سردار شهید حاج حسن تهرانی مقدم از حوزه‌های علمیه گفت: این شهید گرانقدر، بنیانگذار و از اعضای هیئت امنای حوزه نورالزهرا‌(س) بود و در شرایطی که هیئت امنا از عهده هزنیه‌ها برنمی‌آمد، از اموال شخصی خود مدرسه را حمایت می‌کرد.

وی ادامه داد: شهید تهرانی مقدم معتقد بود باید حوزه‌های علمیه را توسعه و گسترش داد، او اعتقاد داشت باید به همان میزانی که به دانشگاه‌ها کمک و بودجه داده می‌شود به حوزه‌ها هم کمک شود.

وی با اشاره به ارتباط شهید تهرانی مقدم و دبیر کل حزب‌الله، اظهار داشت: از سید حسن نصرالله نقل شده که ایشان نقش حاج حسن تهرانی مقدم در پیروزی جنگ 33 روزه لبنان را بسیار حیاتی و ارزنده توصیف و تاکید کرد موشک‌هایی که او طراحی کرده بود به همراه حمایت‌ها و آموزش‌های این شهید به نیروهای حزب‌الله، پیروزی را برای مقاومت رقم زد.

وی افزود: سید حسن نصرالله در دیدار با خانواده این شهید گفت"من بهترین هدیه‌ای که در زندگی دارم و آن پرچم گنبد مطهر حضرت اباعبدالله‌الحسین است را به شما اهدا می‌کنم".

تولیت مدرسه علمیه نورالزهرا‌(س) با اشاره به اهتمام ویژه شهید تهرانی مقدم به برگزاری و حضور در نماز جماعت گفت: بنده مدتی با این شهید عزیز در منطقه لویزان همسایه بودم و از نزدیک شاهد اهتمام ویژه او به حضور در نماز جماعت بودم؛ به یاد دارم در فصل زمستان برف زیادی باریده و هوا بسیار سرد بود، ولی علی رغم این سرما حاج حسن هر روز قبل از اقامه اذان، اولین نفری بود که برای نماز صبح در مسجد حاضر می‌شد و جالب این‌که در مسیر راه برای برخی حیواناتی که در مسیر بوده و  گرسنه بودند مقداری خرده گوشت و مواد غذایی می‌آورد، به شکلی که دقیقا سر ساعتی که او از منزل بیرون می‌آمد، حیوانات سر راهش جمع می‌شدند و از مهربانی‌اش بهره می‌بردند.

وی افزود: همین تقید و توجه خاص شهید تهرانی مقدم به ادای فریضه نماز به جماعت بود که او را به این درجه از رشد و تعالی رسانده و رستگارش کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فقیهی ادامه داد: دانشمند شهید تهرانی مقدم دو عامل را برای انسان ماندگار می‌دانست یکی حضور در مجالس عزای امام حسین‌‌(ع) و دیگری یاری رساندن به حوزه‌های علمیه؛ لذا با تمام وجود و از اموال شخصی خود از حوزه‌های حمایت مالی کرده و با مهربانی، عطوفت و حسن اخلاق نیز حمایت‌های معنوی خود را از حوزویان کامل می‌کرد، وی می‌گفت «ما در حال انجام کارها و پژوهش‌هایی هستیم تا بتوانیم زمینه ظهور منجی عالم بشریت را فراهم کنیم و البته او با همین ایده و نگاه و اعتقاد کار می‌کرد.

وی افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های و برجستگی‌های شهید تهرانی مقدم اطاعت ایشان از ولایت و ولایت‌مداری مطلق بود که در همه ابعاد زندگی ایشان مشهود بود و باید الگویی برای همه ما باشد.

تولیت مدرسه علمیه خواهران نورالزهرا‌(س) در پایان خواستار توجه و اهتمام بیشتر متولیان امور فرهنگی کشور به جذب جوانان بویژه خواهران در حوزه‌های علمیه شده و حمایت جدی در این مقوله را خواستار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha